АНТРЕ

МЕБЕЛИ ЗА АНТРЕ

мебели за антре

Първото видимо помещение във всеки дом е антрето/коридора. Затова то трябва да е обзаведено така че да подтиква човек да влезне - да е уютно, приветливо и стилно. В тази категория ще откриете готови варианти за портманта, самостоятелни шкафове за обувки, огледала и закачалки.

Колко чифта обувки имате? А има ли къде да ги съхранявате? В категория „Антре“ ще откриете разнообразни по големина и обем шкафове за обувки. Класически или модерни – закачалките са неизменна част от антрето. Каквато и да поискате – да се поставя на стената или да бъде стояща – това е мястото, на което ще я откриете. „Огледалце, огледалце…“ Настолно или висящо на стената? Вижте какво може да намерите при нас – със сигурност ще ви дойдат още идеи! Имате малко място в коридора, но никаква идея как да разпределените мебелите? Посетете секцията „Портманта“ – има различни по големина и разпределение мебели за вашия коридор на конкурентна цена.

Покажи повече
Над 2000 продукта

От кухнята до офиса - при нас ще откриете огромно разнообразие от мебели, които ще отговорят на всеки вкус.

Сигурност

Можете спокойно да ни се доверите - следваме стриктно правилата за поверителност и защита на личните данни.

Бърза доставка

Работим само с най-добрите куриери, за да сме сигурни, че ще ви осигурим бърза и сигурна доставка до всяка точка на България.

Отлично обслужване

Ние винаги сме на линия, за да отговорим на въпросите ви или за да ви дадем съвет при избора на подходяща мебел.