ДЕТСКИ СТАИ

Мебели за детска стая

 обзавеждане за детска стая

Детската стая е най-веселото помещение в нашия дом. В нея децата спят, играят,учат, смеят се и плачат. В тази категория ще намерите необходимите мебели, за обзавеждането на детската стая за Вашето дете/деца. Освен различни готови конфигурации, ще откриете и отделни модули, които да подредите сами.

Пъстри, цветни, разнообразни, красиви, за момичета и момчета – детската стая е мястото, на което палавникът се чувства на своя територия. Неговата стая трябва да бъде така мебелирана, че да му е едновременно удобно и уютно да прекарва времето си там.
При нас ще откриете възможност за избор на напълно готови спални комплекти, които са подходящи както за момичета, така и за момчета. Готовите комплекти са с включени основните необходими за удобството на всеки мъник мебели – легло, гардероб и нощно шкафче.
Когато мястото на разполагане е специфично или по друга причина готовите решения не са подходящи – детската стая може да бъде обзаведена и с модулни мебели.
Нашите предложения са разнообразни и съобразени с търсенията – легла, гардероби, шкафове и бюра. Преценете какво точно ще е нужно на вашият мъник и посетете нашия сайт. Материалите, вложени в изработката на нашите мебели са висококачествено ПДЧ и ЛПДЧ.

 

Покажи повече
Над 2000 продукта

От кухнята до офиса - при нас ще откриете огромно разнообразие от мебели, които ще отговорят на всеки вкус.

Сигурност

Можете спокойно да ни се доверите - следваме стриктно правилата за поверителност и защита на личните данни.

Бърза доставка

Работим само с най-добрите куриери, за да сме сигурни, че ще ви осигурим бърза и сигурна доставка до всяка точка на България.

Отлично обслужване

Ние винаги сме на линия, за да отговорим на въпросите ви или за да ви дадем съвет при избора на подходяща мебел.