Подматрачни рамки

Подматрачни рамки - дървени или метални и с различни начини за повдигане

За да сложите двулицев матрак Ви е необходима подматрачна рамка. Предлагаме Ви варианти с дървена или метална рамка, с различни опции за повдигане и рамки с елекронно управление.
При покупката на матрак е важно да се знае дали в комплекта има включена подматрачна рамка. Ако такава липсва, тя трябва да се закупи допълнително. При избора на подматрачна рамка е важно да се обърне внимание на индивидуалните изисквания и възможности. Ако се търси по – издръжлива рамка може да се заложи на комбинирана с външен метален профил и вътрешни летви от многослойна букова дървесина. Вижте необходимият за вас размер и преценете дали имате нужда и от допълнителна функционалност като повдигащ механизъм, който също предлагаме.
Предлагаме и супер модерни системи като Flex Matic на фирмата Росмари има изключителната опция за вертикално и осово движение на рамката, посредством с дистанционно управление. Вижте и другите ни предложения!


 

Покажи повече
Производител
Цена
8 продукта
Над 2000 продукта

От кухнята до офиса - при нас ще откриете огромно разнообразие от мебели, които ще отговорят на всеки вкус.

Сигурност

Можете спокойно да ни се доверите - следваме стриктно правилата за поверителност и защита на личните данни.

Бърза доставка

Работим само с най-добрите куриери, за да сме сигурни, че ще ви осигурим бърза и сигурна доставка до всяка точка на България.

Отлично обслужване

Ние винаги сме на линия, за да отговорим на въпросите ви или за да ви дадем съвет при избора на подходяща мебел.