Как да поръчаме


Поръчки направени до 14.00 часа в делничен ден се обработват в рамките на този ден, поръчките направени след 14.00 часа се обработват на следващия ден.

Поръчки направени през почивните дни и през официалните празници се обработват през първия работен ден.

Всички поръчки се потвърждават по телефона.

Тук ще Ви запознаем с начините, по-които можете да направите Вашата поръчка на www.mebelite.bg.

Регистрацията в сайта не е задължителна, за да направите поръчка. Ако желаете можете да се АБОНИРАТЕ и да получите 10% отстъпка при първа поръчка.


I. КУПИ СЕГА:

1. След като си изберете артикул от онлайн магазина, посочите опцията, която предлага съответния артикул /ако има такава/ чрез кликване върху бутона и изберете желаното от Вас количество, натиснете бутона "КУПИ СЕГА". 


2. След като вече сте натиснали бутона "КУПИ" или "ПОРЪЧАЙ" се появява розов прозорец в горната част на екрана, който Ви уведомява, че продукта е добавен в количката. Имате следните опции: да влезнете във Вашата количка, където да потвърдите поръчката си или да продължите с пазаруването. Когато приключите с пазаруването имате достъп до Вашата количка, която се намира в горната част на уеб-страницата.


 

 


3. След като сте отворили количката си, натиснете бутона "ВИЖ КОЛИЧКАТА", за да видите съдържанието на количката и за да може да използвате някои от функциите й. Ако искате веднага да платите, натиснете бутона "ПЛАЩАНЕ".
 

 


4. След натискане на бутона "ВИЖ КОЛИЧКАТА" ще можете да разгледате съдържанието на вашата количка. Там ще можете да добавите още бройки от избраните продукти или да използвате код (ваучер) за намаление. След като завършите с тези стъпки, натиснете бутон "Плащане" .


 


5. След натискане на бутона "ПЛАЩАНЕ" ще имате следните опции:

- Да влезете във вече съществуващ ваш профил

- Да създадете нов профил

- Да направите покупка без регистрация (тази опция не ви я препоръчваме, защото няма да можете да получавате отстъпки и промоции на пощата си).


 


6. След като завършите попълването на личните си данни, ще трябва да изберете "НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ" 

- По банкова сметка след получаване на проформа

- На кредит през БНП Париба

- Плащане при доставка

6. След като изберете "НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ", ще трябва да изберете "МЕТОД НА ДОСТАВКА" 


8. Ако сте избрали плащане на кредит през БНП Париба, ще ви се зареди следния екран, на който можете да видите лизинговите си вноски за сумата от количката ви и ще можете да си въведете данни за кандидатстване на кредит:

 


9. Вие успешно завършихте поръчката си и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване!

 

 

 Освен чрез посочения начин, можете да направите Вашата поръчка чрез:

- телефон;

- чат в реално време; 

- e-mail;

На Ваше разположение сме:

Понеделник - Петък

10.00 - 18.00 часа

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване на www.mebelite.bg !!!